Baikal Vodka

BAIKAL® – vodka on yksi Venäjän johtavista vodkamerkkeistä.
BAIKAL® -vodkaa valmistetaan Uljanovskin tehtaalla Baikaljärven puhtaimmasta vedestä. Siperian helmeksi kutsuttu Baikaljärvi on yksi Venäjän ainutlaatuisista kohteista. Se sijaitsee Itä-Siperian eteläosassa, lähellä Mongolian rajaa.
Järven happipitoista vettä pidetään luonnollisena antioksidanttina ja luonnollisena biostimulanttina. Baikaljärven vettä poimitaan 500 metrin syvyydestä, missä vesi on erityisen puhdasta sillä se ei altistu mikro-organismeille. Koko vuoden aikana tämän pisteen vedellä on sama lämpötila, fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet, ja sen rakene vastaa sulan veden rakennetta. Baikalin vesi on yksi vodkamme laadun tärkeimmistä osatekiöistä.
BAIKAL® vodkat tehdään aidoista ja parhaista venäläisistä raaka-aineista korkeimpien standardien mukaisesti.
Veden toimitus tapahtuu sertifioidussa steriileissä vesikuljetusastioissa tiukkoja lämpöolosuhteita noudattaen. Uljanovskin kaupungista tuotteita viedään maailmanlaajuisesti.

Vodka

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Baikal® Honey With Pepper Premium

  500 ml

  Rekisteröidy nähdäksesi hinnat

  Baikal® Honey With Pepper Premium

  Alk.: 40.0%

  Tilavuus: 0,5L

  Ainesosat: huippuluokan vilja-alkoholi, vesi. Sisältää chilipippuria.

  EAN koodi 4620004470973
  Lasipullo, muovisuljin

  BAIKAL® Honey with Pepper Premium bitter on valmistettu perinteisten reseptien mukaan. Punainen chili ja luonnon hunaja on tyylikäs ja kiistanalainen yhdistelmä. Kokeillessa BAIKAL® Honey with Pepper voi maistaa hunajan pehmeän aromin, joka muuttuu miellyttäväksi tulisuudeksi. Pippurilla maustetusta viinasta puhuttiin jo Pietari Suuren aikana ja sanotaan, että itse tsaari piti suuresti tästä juomasta.

  18,83  Hinta ilman alv.: 15,18  Lue Lisää
 • Baikal® Vodka Premium

  700 ml

  Rekisteröidy nähdäksesi hinnat

  Baikal® Vodka Premium

  Alk.: 40.0%

  Tilavuus: 0,7L

  EAN koodi 4620004470027
  Lasipullo, muovisuljin
  Väritön, kuiva, pehmeä, neutraali, kevyen viljainen

  BAIKAL® vodka on luokiteltu ensimmäiseksi «organic vodkaksi» Venäjällä. Sen valmistuksessa käytetään Lux etanolin kolminkertaista tislausta ja Seitsemmän kertaista suodatusta. Jälkimaussa voi tuntea lehmushunajan ja paahdettujen männynsiemenien maun sekä kevyen Baikalin mäntyjen tuoksun.

  23,23  Hinta ilman alv.: 18,73  Lue Lisää
 • Baikal® Ice Elite Vodka

  700 ml

  Rekisteröidy nähdäksesi hinnat

  Baikal® Ice Elite Vodka

  Alk.: 40.0%

  Tilavuus: 0,7L

  EAN koodi 4620004470546
  Lasipullo, muovisuljin

  BAIKAL perheen keulakuva on ELIITTI BAIKAL® ICE, joka on valmistettu Baikaljärven happirikkaasta vedestä ja luomuvehnästä. Puhdistuksen jälkeen vesi jäädytetään, ja sitten hellästi sulatetaan, mikä parantaa veden rakennetta. Valmistuksessa käytetään korkealaatuista Alfa etanolia, jota viisi kertaa tislataan ja kymmenen kertaa suodatetaan käyttäen tuoretta koivuhiiltä ja kvartsihiekkaa.
  BAIKAL® ICE on ainutlaatuinen vodka, jolla on hieno venäläisen vodkan maku kaikkien parhaimmissa perinteissä.

  29,53  Hinta ilman alv.: 23,82  Lue Lisää