Partnership is power of spread

Chateau Pontet Saint Brice 2016

18,83  Hinta ilman alv.: 15,18 

750 ml

Rekisteröidy nähdäksesi hinnat

Chateau Pontet Saint Brice 2016

Viinityyppi: punainen

Alue: Bordeaux, Ranska

Luokka: AOP Saint-Emilion Grand Cru

Vuosikerta: 2016

Tunnustukset: Médaille d’Or au Concours des Féminalise 2018,
Paris Médaille d’Argent au Concours Mondial de Bruxelles, 2018

Alk.: 13,5%

Tilavuus: 0,75L

Rypäleiden lajikkeet: 80% Merlot / 20% Cabernet Sauvignon

Väri: Punainen, syvä

Maku: Vivahteikas ja kehittynyt, keskitäyteläinen, punaisen ja
mustan herukkamarjan ja vaniljan aromit, keskitanniininen

Käyttö: Paistettu punainen liha ja kypsät juustot

Pakkaus: Lasipullo, luonnonkorkki
EAN koodi 3760195972335

Ensimmäinen Château Pontet Saint Brice -viini oli valmistettu 1930-luvulla. Tämä on klassinen Saint- Émilion, joka koostuu 80% Merlot ja 20% Cabernet sekoituksesta. Château Pontet Saint Brice on perinteisesti tammitynnyreissä seissyt, mikä takaa sille tutun ja arvostetun Grand Cru -persoonallisuuden. Tämä vahvistaa viinin ansaitsemia korkeita palkintoja kansainvälisistä kilpailuista Pariisissa ja Brysselissä. Viiniä valmistaa Château Saint Brice -perheen viinitila, joka sijaitsee Dordogne-joen itärannikolla ja on tuottanut poikkeuksellisia Libourne-viinejä miltei jo sata vuotta.
Ohutnahkainen Merlot tarjoaa rikkaan granaatinpunaisen värin, runsaan bouquet punaisten ja mustien marjojen tuoksuilla. Viinillä on hyvä rakenne, ja se kantaa erinomaisia tanniineja. Viini on pyöreä ja aromikas pitkällä jälkimaulla. Viiniä voidaan nauttia joko heti tai säilyttää useita vuosia.

CHATEAU PONTET SAINT BRICE 2016

Tämä klassinen Saint-Émilion valmistettiin ensimmäisen kerran vuonna 1932. Viini on kypsytetty ranskalaisissa tammitynnyreissä, mikä antaa viinille tutun ja arvostetun Grand Cru-persoonallisuuden. Laatu on tunnustettu kansainvälisten kilpailujen palkinnoilla Pariisissa ja Brysselissä Syvä rubiininpunainen väri, jossa on runsas aromi, jossa punaisia ja mustia marjoja, mustapippuria, suklaata, kahvia, tupakkaa, nahkaa. Viinillä on hyvä tekstuuri, rakenteiset tanniinit ja pitkä herkullinen jälkimaku
Ruokapari: grillattua tai paahdettua punaista lihaa, kovasti kypsytettyjä juustoja Suosittelemme viinin dekantointia ennen sen tarjoamista, tai voidaan avata muutamaa tuntia ennen tarjoilua.

Vivahteikas ja kehittynyt. Vivahteikkaat ja kehittyneet punaviinit ovat keskitäyteläisiä tai täyteläisiä viinejä, joissa on kypsän reheviä aromeja. Ne ovat hyviä liha- ja juusto sekä nautiskeluviinejä.

Luokka: AOP Saint-Émilion Grand Cru (Bordeaux, Ranska)
Rypäleiden lajikkeet: 80% Merlot / 20% Cabernet Sauvignon
Alkoholi: 13,5%
Palkinnot: Médaille d'Or au Concours des Féminalise 2018, Pariisi; Medialle d'Argent au Concours Mondial de Bruxelles, 2018

Summer vibe with Baikal

You can have it in different shapes and forms