Partnership is power of spread

Baikal® Vodka Premium

23,23  Hinta ilman alv.: 18,73 

1 × Baikal® Vodka Premium
23,11  Hinta ilman alv.: 18,64 
1 × Lasipullo
0,12  Hinta ilman alv.: 0,10 

700 ml

Rekisteröidy nähdäksesi hinnat

Baikal® Vodka Premium

Alk.: 40.0%

Tilavuus: 0,7L

EAN koodi 4620004470027
Lasipullo, muovisuljin
Väritön, kuiva, pehmeä, neutraali, kevyen viljainen

BAIKAL® vodka on luokiteltu ensimmäiseksi «organic vodkaksi» Venäjällä. Sen valmistuksessa käytetään Lux etanolin kolminkertaista tislausta ja Seitsemmän kertaista suodatusta. Jälkimaussa voi tuntea lehmushunajan ja paahdettujen männynsiemenien maun sekä kevyen Baikalin mäntyjen tuoksun.

BAIKAL® – vodka on yksi Venäjän johtavista vodkamerkkeistä.
BAIKAL® -vodkaa valmistetaan Uljanovskin tehtaalla Baikaljärven puhtaimmasta vedestä. Siperian helmeksi kutsuttu Baikaljärvi on yksi Venäjän ainutlaatuisista kohteista. Se sijaitsee Itä-Siperian eteläosassa, lähellä Mongolian rajaa.
Järven happipitoista vettä pidetään luonnollisena antioksidanttina ja luonnollisena biostimulanttina. Baikaljärven vettä poimitaan 500 metrin syvyydestä, missä vesi on erityisen puhdasta sillä se ei altistu mikro-organismeille. Koko vuoden aikana tämän pisteen vedellä on sama lämpötila, fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet, ja sen rakene vastaa sulan veden rakennetta. Baikalin vesi on yksi vodkamme laadun tärkeimmistä osatekiöistä.
BAIKAL® vodkat tehdään aidoista ja parhaista venäläisistä raaka-aineista korkeimpien standardien mukaisesti.
Veden toimitus tapahtuu sertifioidussa steriileissä vesikuljetusastioissa tiukkoja lämpöolosuhteita noudattaen. Uljanovskin kaupungista tuotteita viedään maailmanlaajuisesti.

BAIKAL® VODKA PREMIUM

BAIKAL® Premium vodka valmistetaan klassisella menetelmällä, joka on ollut käytössä Venäjällä 1400-luvun toiselta puoliskolta lähtien. Tässä menetelmässä vodka suodatetaan puhdistavan hiilikolonnijärjestelmän läpi (hyödyntämällä aktivoitua koivuhiiltä) sekä käytetään seitsemän vaihetta hienoa jatkosuodatusta ja kirkastamista, joka antaa vodkalle kiiltoa, kristallin kirkkautta, tuoretta aromia, sopusointuisuutta, makeaa makua ja mukavaa jälkimakua.

BAIKAL® vodka on premium luokan ainutlaatuinen vodka, jossa on mallikas venäläisen vodkan maku parhaissa perinteissä.
Jälkimaussa voi tuntea lehmushunajan ja paahdettujen männynsiemenien maun sekä kevyen Baikalin mäntyjen tuoksun.

BAIKAL® vodka on luokiteltu ensimmäiseksi «organic vodkaksi» Venäjällä. Sen valmistuksessa käytetään Lux etanolin kolminkertaista tislausta ja 7-kertaista suodatusta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Baikal® Vodka Premium”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Summer vibe with Baikal

You can have it in different shapes and forms