Partnership is power of spread

Baikal® Ice Elite Vodka

29,53  Hinta ilman alv.: 23,82 

1 × Baikal® Ice Elite Vodka
29,41  Hinta ilman alv.: 23,71 
1 × Lasipullo
0,12  Hinta ilman alv.: 0,10 

700 ml

Rekisteröidy nähdäksesi hinnat

Baikal® Ice Elite Vodka

Alk.: 40.0%

Tilavuus: 0,7L

EAN koodi 4620004470546
Lasipullo, muovisuljin

BAIKAL perheen keulakuva on ELIITTI BAIKAL® ICE, joka on valmistettu Baikaljärven happirikkaasta vedestä ja luomuvehnästä. Puhdistuksen jälkeen vesi jäädytetään, ja sitten hellästi sulatetaan, mikä parantaa veden rakennetta. Valmistuksessa käytetään korkealaatuista Alfa etanolia, jota viisi kertaa tislataan ja kymmenen kertaa suodatetaan käyttäen tuoretta koivuhiiltä ja kvartsihiekkaa.
BAIKAL® ICE on ainutlaatuinen vodka, jolla on hieno venäläisen vodkan maku kaikkien parhaimmissa perinteissä.

BAIKAL® – vodka on yksi Venäjän johtavista vodkamerkkeistä.
BAIKAL® -vodkaa valmistetaan Uljanovskin tehtaalla Baikaljärven puhtaimmasta vedestä. Siperian helmeksi kutsuttu Baikaljärvi on yksi Venäjän ainutlaatuisista kohteista. Se sijaitsee Itä-Siperian eteläosassa, lähellä Mongolian rajaa.
Järven happipitoista vettä pidetään luonnollisena antioksidanttina ja luonnollisena biostimulanttina. Baikaljärven vettä poimitaan 500 metrin syvyydestä, missä vesi on erityisen puhdasta sillä se ei altistu mikro-organismeille. Koko vuoden aikana tämän pisteen vedellä on sama lämpötila, fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet, ja sen rakene vastaa sulan veden rakennetta. Baikalin vesi on yksi vodkamme laadun tärkeimmistä osatekiöistä.
BAIKAL® vodkat tehdään aidoista ja parhaista venäläisistä raaka-aineista korkeimpien standardien mukaisesti.
Veden toimitus tapahtuu sertifioidussa steriileissä vesikuljetusastioissa tiukkoja lämpöolosuhteita noudattaen. Uljanovskin kaupungista tuotteita viedään maailmanlaajuisesti.

BAIKAL® ICE ELIITTI VODKA

BAIKAL® -perheen keulakuva on ELIITTI VODKA BAIKAL ICE. Valmistettu jäästä Baikal-järven puhtaimmasta happirikkaasta vedestä, joka jäädytetään huolellisen puhdistuksen jälkeen ja sitten hellästi sulatetaan, mikä parantaa veden rakennetta ja antaa hienon maun, joka lievästi nipistää kieltä kuin jääpala suussa.

BAIKAL® ICE –vodkan valmistamiseen käytetään Baikalin vettä, jota saadaan 500 metrin syvyydestä. Koko Koko vuoden aikana tämän pisteen vedellä on sama lämpötila, fysikaaliset ja kemialliset sekä organoleptiset ominaisuudet, ja sen rakenne vastaa sulan veden rakennetta. Ennen Baikalin veden käyttöä tuotannossa, sitä pakastetaan ja vasta sulatuksen jälkeen sekoitetaan hitaasti vehnästä valmistettuun rektifioituun ALFA-merkin etyylialkoholiin erityisen pehmeyden sekä puhtaan ja tuoreen maun aikaansaamiseksi.

BAIKAL® ICE on hyvin tuttu kuluttajille, ja on osoittautunut Eliitti-luokan korkealaatuiseksi tuotteeksi.
Valmistuksessa käytetään korkealaatuista Alfa etanolia, jota viisi kertaa tislataan ja kymmenen kertaa suodatetaan käyttäen tuoretta koivuhiiltä ja kvartsihiekkaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Baikal® Ice Elite Vodka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Summer vibe with Baikal

You can have it in different shapes and forms