Meistä

Che Group-yritys tuo korkealaatuisia alkoholijuomia Suomeen. Kuten ranskalaisia viinejä, joita tähän mennessä ei ollut saatavilla suomalaisissa kaupoissa ja ravintoloissa, sekä korkealuokkaista venäläistä vodkaa. Olemme nuori kasvava yritys, mutta kumppanimme Ranskassa ja Venäjällä ovat markkinoiden kokeneita valmistajia jo useita kymmeniä vuosia.

Viineillä, joita meidän yrityksemme edustaa Suomessa, on rikas historia. Yksi viinitiloista aloitti toimintansa vuonna 1832 toiset ovat pian sata vuotta vanhoja. Valikoimassamme kaikki ovat Ranskan Bordeaux provinssin viinejä, joiden viljelysmaista kehittyvät Ranskan hienoimpia tuotteita, joita pidetään viinin standardina maailmanlaajuisesti. Sivustoillamme esitetyillä viineillä on korkeat palkinnot arvostetuissa viinikilpailuissa, mikä todistaa niiden laadun ja korkeat makuindeksit.

BAIKAL-vodkaa valmistetaan Uljanovskin tehtaalla Baikaljärven puhtaimmasta vedestä. Maailman syvin järvi sijaitsee Venäjän itäosassa ja sen happipitoista vettä pidetään luonnollisena antioksidanttina ja luonnollisena biostimulanttina. Baikaljärven vettä poimitaan 500 metrin syvyydestä missä vesi on erityisen puhdasta sillä se ei altistu mikro-organismeille. Veden toimitus tapahtuu sertifioidussa steriileissä vesikuljetusastioissa tiukkoja lämpöolosuhteita noudattaen. Uljanovskin kaupungista tuotteita viedään maailmanlaajuisesti, Suomen lisäksi BAIKAL-vodkaa myydään muissa Euroopan maissa ja Amerikan mantereella.tuo

Myynti

Lisätietoja koskien juomien hankinnasta saa ottamalla yhteyttä yrityksen myyntiosastoon:

puhelimitse: +358 46 812 3481

sähköpostitse: myynti@chegroup.fi

Varasto

Che Group Oy:n varastot sijaitsevat Helsingissä ja Turussa.

Myyntilupa

Che Group Oy:n alkoholijuomien tukkumyyntilupa nro 45063869

fiFinnish
en_USEnglish fiFinnish