Käyttöehdot & toimitusehdot 

EtusivuTerms

Käyttöehdot & toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy CHE Group Oy (Y-tunnus 2259824-2) Helppokäyttöisessä verkkokaupassamme asiakkaat voivat tehdä tilauksia mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Huom! Alkoholijuomiamme voimme myydä ja toimittaa vain alkoholiyhtiölle, valmistus-, tukkumyynti-, vähittäismyynti- ja anniskeluluvanhaltijoille (jäljempänä toimitusasiakkaille) luvan mukaiseen tarkoitukseen. Alkoholijuomien myynti muille kuin alkoholialan ammattilaisille on Suomen alkoholilainsäädännön mukaan kiellettyä.

Toimitusasiakkaaksi liittyminen

Järjestelmän käyttäjiksi voi liittyä veloituksetta ilman sitoumuksia Suomessa toimiva yritys, jolla on Valviran myöntämä alkoholilupanumero. Ensikirjautuminen palveluun tapahtuu toimitusasiakkaan omalla y-tunnuksella ja alkoholilupanumerolla. CHE Group Oy tarkastaa toimitusasiakkaan tiedot Valviran tietokannasta.

Ensikirjautumisen yhteydessä toimitusasiakas on velvollinen tarkastamaan omat tietonsa. Yhteystietojensa lisäksi toimitusasiakkaan tulee tarkastaa, että toimitusosoite ja laskutustiedot ovat oikein.

Rekisteröitymisen jälkeen kirjautuminen palveluun tapahtuu asiakkaan itsensä määrittelemällä sähköpostiosoitteella sekä salasanalla.

Toimitusasiakas voi päivittää yrityksensä tai käyttäjänsä tietoja kohdasta Asetukset. Toimitusasiakas on velvollinen pitämään yrityksensä tiedot ajan tasalla.

Tilauksesta veloitettavat toimituskulut riippuvat tilauksen, painosta, koosta, valitusta toimitustavasta ja toimitusalueesta. Näet tilauksestasi veloitettavat toimituskulut tilauksen vahvistamisen jälkeen. Toimitamme tilaukset Postin kautta.

Tilauksen voi noutaa varastoltamme aukioloaikojen puitteissa ilman toimituskuluja. Noutotilauksissa asiakas saa ilmoituksen, kun tuotteet ovat noudettavissa.
Nouto-osoite: Juurakkotie 6, 01510 Vantaa

Tuotteiden hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%) sekä viinien alkoholi-ja juomapakkausverot. Kuljetuskulut lisätään hintaan. Toimitusasiakas voi myös vaihtoehtoisesti selata tuotteiden hintoja arvonlisäverottomina. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Sitova tilaus astuu voimaan tilauksen kirjauduttua CHE Group Oy:n järjestelmään.

Toimitusehdot

Tuotteitamme toimittamme suoraan varastostamme joustavasti ja nopeasti.

Tuotteiden toimitusaika toimitusasiakkaalle riippuu toimitusasiakkaan sijainnista. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-2 työpäivä, mikäli tilaus on jätetty edellisenä arkipäivänä ennen klo 10:00. Toimitusaika voi kuitenkin poiketa edellä mainitusta.

Toimituksia ei ole viikonloppuisin eikä pyhäpäivisin. Tuotteet toimitetaan CHE Groupin varastosta Vantaalta ja Helsingistä Posti Oy:n tai CHE Group Oy:n logistiikalla.

Maksuehdot

Toimitusasiakas voi ostaa tuotteita laskulla ja maksuehto on 14pv netto. CHE Group Oy voi tarkastaa toimitusasiakkaan luottotiedot tilauksen teon yhteydessä Suomen Asiakastieto Oy:ltä.

Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna. Silloin postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

CHE Group Oy:llä on oikeus ilman erillistä ilmoitusta olla toimittamatta tilattuja tuotteita toimitusasiakkaalle mikäli on aihetta epäillä tilauksen oikeellisuutta, tai toimitusasiakkaan maksukykyä tai mikäli toimitusasiakkaalla on maksamattomia erääntyneitä laskuja CHE Group Oy:lle.

Mikäli toimitusasiakkaasta ei ole luottotietoja saatavilla, voi tuotteet maksaa tilisiirona ennakkomaksulla.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet: viitenumeron, tilauksen sisällön, pankkitilinumeromme ja laskun loppusumman. Myös sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Toimitusasiakkaan vastuut

Toimitusasiakas on velvollinen tarkastamaan rekisteröitymisen yhteydessä omat tietonsa ja kiinnittää erityistä huomiota tuotteiden toimitusosoitteeseen, mikäli ko. osoite poikkeaa Valviraan ilmoitetusta osoitteesta tai asiakkaan varsinaisesta käyntiosoitteesta.

Toimitusasiakkaan perustiedot noudetaan Valviran tietokannasta ensimmäisen rekisteröitymiskerran yhteydessä automaattisesti. Tietojen tulee olla totuudenmukaiset sekä ajan tasalla. Käyttäjän tunnukset ovat sidottu toimitusasiakkaan alkoholilupanumeroon tai alkoholilupanumeroihin.

Rekisteröitynyt käyttäjä sitoutuu vastaamaan kaikista tunnuksillaan tehdyistä tilauksista. Rekisteröitynyt käyttäjä on velvollinen vastaanottamaan paperilaskuja, verkkolaskuja tai sähköpostilaskuja.

Vaihto- ja palautusehdot

Alkoholijuomat luetaan EU-säädösten mukaan elintarvikkeeksi. Maksetuille ja toimitetuille elintarviketuotteille ei ole palautusoikeutta.

Reklamaatiot sekä ongelmatilanteet kuljetuksessa

Tarkista lähetys heti sen saavuttua ja vikatapauksissa ota välittömästi yhteys asiakaspalveluumme: myynti@www.chegroup.fi. Mahdollinen reklamaatio on tehtävä yhden vuorokauden kuluessa lähetyksen saapumisesta osoitteeseen myynti@www.chegroup.fi. Liitä reklamaatioon kaikki oleellinen tieto tuotteen viallisuudesta.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen myynti@www.chegroup.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä yhden vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitus- ja sopimusehtojamme yksipuolisesti ilman ennakkoilmoistusta. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Toimitusasiakkaiden tiedot on tallennettu CHE Group Oy:n ylläpitämään asiakasrekisteriin. CHE Group Oy:llä on oikeus käsitellä ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja ainoastaan perusteltuja käyttötarkoituksia varten.