Partnership is power of spread

Tarkhun 1.5l

2,33  Hinta ilman alv.: 2,00 

1 × Tarkhun 1.5l
1,83  Hinta ilman alv.: 1,61 
1 × Muovi pullo (alv. 24%)
0,49  Hinta ilman alv.: 0,40 

1500 ml

Rekisteröidy nähdäksesi hinnat

TARKHUN, VIRVOITUSJUOMA

Alkoholiton, hiilihappolinen

Tilavuus: 0,5L tai 1,5L

Pakkaus: muovipullo, muovisuljin

Aineosat: Valmistettu arteesinen vesi, sokeri, rakuuna-tee (uute), happamuudensäätöaine sitruunahappo, hiilidioksidi, säilöntäaine natriumbentsoaatti, väriaineet: Е102, Е133; elintarvikearomi vanilliini. Juoma sisältää väriainetta Е102 tartratsiinia, joka voi vaikuttaa negatiivisesti lasten aktiivisuuteen ja huomioon. Luonnollinen sakka sallittu.

Ravintosisältö (100 g tuotetta): proteiinit 0 g; hiilihydraatit 10,0 g: niistä sokeria 10,0 g; rasvaa 0 g: niistä tyydyttyneitä rasvahappoja 0 g; suolaa 0g, energiasisältö: 40 kcal (170 kJ).

Säilytys: 12 kuukautta avaamattomana 0+25°C lämpötilassa avattuna säilyy kolme päivää alle +10°C. Suojaa suoralta auringonvalolta. Pullotuspäivämäärä on mainittu pullon kaulassa. Suositellaan nautittevaksi viileänä.

Valmistaja: Valmistaja: Vesi- ja virvoitusjuomien valmistusyhtiö Aqualife, Venäjä.
Elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä on sertifioitu ja vastaa ISO 22000:2005 – ja ISO/TS 22002-1:2009 –standardin vaatimuksia. Virallinen kauppayhtymä OOO MERKATUS NOVA COMPANY.

Smaragdin vihreä virvoitusjuoma ”Tarkhun” on tuore ja kirpeä, arppien yrttien tuoksuinen ja kevyen vaniljan makuinen. Suosikkijuoman perustana on tuoksuva rakuuna-yrtti, joka tunnetaan maailmalla paremmin nimellä tarkhun. Sen kunniaksi juoma nimettiinkin. Aito ”Tarkhun” tuotetaan luontaisella rakuunan uutteella/teella.
Tarina: georgialaisen apteekkarin Mitrofan Lagidzen vuonna 1877 keksimä hiilihapotettu juoma luonnollisilla siirapeilla, jonne hän alkoi lisäämään oman tuotannon kaukasialaista rakuunan uutetta (tarkhunia). Massatuotanto aloitettiin Tbilisissä vuodesta 1927. Alkuperäisen reseptin mukaisesti Tarkhun sisältää estragonin yrttiuutetta.

UUTUUSJUOMA TARKHUN

Smaragdin vihreä virvoitusjuoma ”Tarkhun” on tuore ja kirpeä, arppien yrttien tuoksuinen ja kevyen vaniljan makuinen. Suosikkijuoman perustana on tuoksuva rakuuna-yrtti, joka tunnetaan maailmalla paremmin nimellä tarkhun. Sen kunniaksi juoma nimettiinkin. Aito ”Tarkhun” tuotetaan luontaisella rakuunan uutteella/teella.

Tarkhun on alkoholiton ja virkistävä virvoitusjuoma. Se valmistetaan vedestä, sitruunahaposta, sokerista ja rakuuna-uutteesta.
Rakuunan alkuperäisenä tavoitteena on toimia elintarvikelisäaineena ruoanlaitossa voimakkaamman ja unohtumattomamman maun saavuttamiseksi.

Tarina: georgialaisen apteekkarin Mitrofan Lagidzen vuonna 1877 keksimä hiilihapotettu juoma luonnollisilla siirapeilla, jonne hän alkoi lisäämään oman tuotannon kaukasialaista rakuunan uutetta (tarkhunia).
Massatuotanto aloitettiin Tbilisissä vuodesta 1927. Alkuperäisen reseptin mukaisesti Tarkhun sisältää estragonin yrttiuutetta. Latinan kielestä käännettynä sana tarkhun tarkoittaa pientä lohikäärmettä, ”dracunculus”.

Meidän Tarkhun on testattu Suomen alueella VITA:n laboratoriossa. Tuloksiltaan Tarkhun vastaa EU:n standardeja ja sopii vegaaneille eli juoma on ilman eläinperäisiä raaka-aineita.
Tuote on rekisteröity PALPAn kierrätysjärjestelmään
Koostumus: valmistettu arteesinen vesi, sokeri, rakuuna-tee (uute), happamuudensäätöaine sitruunahappo, hiilidioksidi, säilöntäaine natriumbentsoaatti, väriaineet: Е102, Е133; elintarvikearomi vanilliini. Juoma sisältää väriainetta Е102 tartratsiinia, joka voi vaikuttaa negatiivisesti lasten aktiivisuuteen ja huomioon. Luonnollinen sakka sallittu.
Ravintosisältö (100 g tuotetta): proteiinit 0 g; hiilihydraatit 10,0 g: niistä sokeria 10,0 g; rasvaa 0 g: niistä tyydyttyneitä rasvahappoja 0 g; suolaa 0g, energiasisältö: 40 kcal (170 kJ). Säilytä lämpötilassa 0°С – +25°С. Säilytä juoma pakkauksen avaamisen jälkeen enintään kolme vuorokautta lämpötilassa, joka on korkeintaan +10 °С. Suojaa suoralta auringonvalolta. Pullotuspäivämäärä on mainittu pullon kaulassa. Säilytysaika 12 kuukautta. Suositellaan nautittevaksi viileänä.
Elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä on sertifioitu ja vastaa ISO 22000:2005 - ja ISO/TS 22002-1:2009 –standardin vaatimuksia. Valmistaja: OOO PK AQUALIFE, Venäjä. Virallinen kauppayhtymä OOO MERKATUS NOVA COMPANY. CHE Group Oy:llä on yksinomainen oikeus edustaa Chernogolovka-tuotannon Tarkhunia Suomen alueella.

Tarkhun tuli suomalaisten keskuudessa tutuksi heidän Neuvostoliiton ja myöhemmin Venäjän reissujensa aikana. Nykyään monet suomalaiset tuntevat tämän juoman hyvin ja odottavatkin sitä innolla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tarkhun 1.5l”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Summer vibe with Baikal

You can have it in different shapes and forms