Partnership is power of spread

Baikal® Honey With Pepper Premium

18,83  Hinta ilman alv.: 15,18 

1 × Baikal® Honey With Pepper Premium
18,71  Hinta ilman alv.: 15,08 
1 × Lasipullo
0,12  Hinta ilman alv.: 0,10 

500 ml

Rekisteröidy nähdäksesi hinnat

Baikal® Honey With Pepper Premium

Alk.: 40.0%

Tilavuus: 0,5L

Ainesosat: huippuluokan vilja-alkoholi, vesi. Sisältää chilipippuria.

EAN koodi 4620004470973
Lasipullo, muovisuljin

BAIKAL® Honey with Pepper Premium bitter on valmistettu perinteisten reseptien mukaan. Punainen chili ja luonnon hunaja on tyylikäs ja kiistanalainen yhdistelmä. Kokeillessa BAIKAL® Honey with Pepper voi maistaa hunajan pehmeän aromin, joka muuttuu miellyttäväksi tulisuudeksi. Pippurilla maustetusta viinasta puhuttiin jo Pietari Suuren aikana ja sanotaan, että itse tsaari piti suuresti tästä juomasta.

BAIKAL® – vodka on yksi Venäjän johtavista vodkamerkkeistä.
BAIKAL® -vodkaa valmistetaan Uljanovskin tehtaalla Baikaljärven puhtaimmasta vedestä. Siperian helmeksi kutsuttu Baikaljärvi on yksi Venäjän ainutlaatuisista kohteista. Se sijaitsee Itä-Siperian eteläosassa, lähellä Mongolian rajaa.
Järven happipitoista vettä pidetään luonnollisena antioksidanttina ja luonnollisena biostimulanttina. Baikaljärven vettä poimitaan 500 metrin syvyydestä, missä vesi on erityisen puhdasta sillä se ei altistu mikro-organismeille. Koko vuoden aikana tämän pisteen vedellä on sama lämpötila, fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet, ja sen rakene vastaa sulan veden rakennetta. Baikalin vesi on yksi vodkamme laadun tärkeimmistä osatekiöistä.
BAIKAL® vodkat tehdään aidoista ja parhaista venäläisistä raaka-aineista korkeimpien standardien mukaisesti.
Veden toimitus tapahtuu sertifioidussa steriileissä vesikuljetusastioissa tiukkoja lämpöolosuhteita noudattaen. Uljanovskin kaupungista tuotteita viedään maailmanlaajuisesti.

BAIKAL®HONEY WITH PEPPER PREMIUM

BAIKAL® Honey with Pepper Premium on kehitetty perinteisten reseptien perusteella. Tiedetään, että venäläinen tsaari Pietari Suuri oli tämän juoman suuri rakastaja.

Vain hunajaa ja pippuria. Kemiallisia tai keinotekoisia lisäaineita ei käytetä.
Paikallisesti hankittu ja orgaaninen hunaja laimennetaan lämpimällä vedellä, sekoitetaan varovasti ja kiehautetaan, sitten suodatetaan vielä kuumana. Sen jälkeen tämä voimakkaasti maustettu neste lisätään vodkaan.
Punaiset pippuripalat lisätään erikseen jokaiseen pulloon, kun se on täytetty.
Punainen chili ja luonnon hunaja on tyylikäs ja kiistanalainen yhdistelmä.

Kun kokeilet BAIKAL® Honey with Pepper, maistat hunajan pehmeän aromin, joka muuttuu miellyttäväksi tulisuudeksi chilipippurisen sisältönsä ansiosta. Sopii tosi hyvin nautiskeluun ennen tai jälkeen ruoan. Erittäin suosittu kylmänä vuodenaikana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Baikal® Honey With Pepper Premium”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Summer vibe with Baikal

You can have it in different shapes and forms