Partnership is power of spread

Baikal 1977 0.5l

1,11  Hinta ilman alv.: 0,98 

500 ml

Rekisteröidy nähdäksesi hinnat

BAIKAL 1977 VIRVOITUSJUOMA, KASVISUUTEJUOMA

Alkoholiton, hiilihappolinen

Tilavuus: 0,5L tai 1,5L

Pakkaus: muovipullo, muovisuljin

Aineosat: Arteesinen vesi, sokeri, uutteet: aralehdet (eleutherococcus), musta tee, sokeriväri (E150), luonnolliset aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), öljyt: kardemumma, eukalyptus, sitruuna; säilöntäaine (natriumbentsoaatti).

Ravintosisältö (100 g tuotetta): proteiinit 0 g; hiilihydraatit 10,0 g: niistä sokeria 10,0 g; rasvaa 0 g: niistä tyydyttyneitä rasvahappoja 0 g; suolaa 0g, energiasisältö: 40 kcal (170 kJ).

Säilytys: 12 kuukautta avaamattomana 0+25°C lämpötilassa avattuna säilyy kolme päivää alle +10°C. Suojaa suoralta auringonvalolta. Pullotuspäivämäärä on mainittu pullon kaulassa. Suositellaan nautittevaksi viileänä.

Valmistaja: Valmistaja: Vesi- ja virvoitusjuomien valmistusyhtiö Aqualife, Venäjä.
Elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä on sertifioitu ja vastaa ISO 22000:2005 – ja ISO/TS 22002-1:2009 –standardin vaatimuksia. Virallinen kauppayhtymä OOO MERKATUS NOVA COMPANY.

Legendaarisen juoman tarina on vuodelta 1977. Luonteeltaan nuori, mutta maineikkaalla perimällä. Aito juoma on parhaimpia perinteitä noudattaen koostettu luontaisista aineksista. Resepti oli erityisestikehitetty vuoden 1980 Moskovan olympialaisia varten, sillä länsimaalaisten virvoitusjuomien valmistajat eivät olleet edustettuina Neuvostoliiton markkinoilla. Hämmästyttävän juomakeksinnön asiantuntijat antoivat tämän nimeksi ”Baikal” symbolina puhtaudesta ja luonnollisesta ainutlaadustaan. Juomaa tuotetaan edelleenkin melkein muuttumattomalla reseptillä. Koostumus rakentuu luonnollisista uutteista ja terveellisistä yrteistä ja kasveista kuten aralehti, musta tee, sitruuna, kardemumma ja eukalyptus.

KASVISUUTEJUOMA BAIKAL 1977

Metsäinen ”kokis”, jossa maistuu ja tuoksuu raikas metsän henki.

Baikal 1977:n raikas ja luonnollinen maku syntyy aidosta aralehtiuutteesta, sitruunasta, mustasta teestä, sekä mm. kardemumma- ja eukalyptus -öljyistä.

Baikal 1977 - kasvisuutejuoman tarina alkoi Neuvostoliitossa huhtikuussa 1973. Tavoitteena oli keksiä kotimainen vastine amerikkalaisille kolajuomille. Hämmästyttävän juomakeksinnön asiantuntijat antoivat tämän nimeksi ”Baikal” (maailman syvimmän järven mukaan) symbolina puhtaudesta ja luonnollisesta ainutlaadustaan.

Vuonna 1977 legendaarinen resepti sai lopullisen muotonsa. Juomaa tuotetaan edelleenkin lähes muuttumattomalla reseptillä. Baikal 1977:n raikas ja luonnollinen maku syntyy aidosta aralehtiuutteesta, sitruunasta, mustasta teestä, sekä mm. kardemumma- ja eukalyptus -öljyistä 🌿 Tämä ihanasti kupliva alkoholiton juoma sopii nautittavaksi sellaisenaan tai osana maukasta ateriaa.

Muutaman vuoden päästä vuonna 1980 siitä tuli Moskovan kesäolympialaisten virallinen juoma. Nyt brändi on tunnettu monissa maissa.

Suomessa juoma tutkittiin Vita-laboratoriossa ja tutkimuksen mukaan se ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita. Sopii vegaaneille.

Summer vibe with Baikal

You can have it in different shapes and forms